Werknemers

 

Waarom bij Uitzendbureau A28 werken?

Omdat wij je taal spreken. Onze uitzendkrachten kennen we allemaal persoonlijk. We maken tijd voor een gesprek of gewoon een kopje koffie.

Wij bieden meerdere mogelijkheden op het gebied van werken, nationaal of internationaal, wel of niet overnachten, fulltime of parttime of als bijverdienste.

 

Uitzendbasis

Via Uitzendbureau A28 kun je aan de slag in een uitzendbaan, detachering of op payrollbasis. Vaak is een uitzendbaan een prima start.

Want als uitzendkracht kun je eerst rondkijken en in de praktijk ervaren of dit de baan is die jij zoekt. Maar je kunt natuurlijk ook bij verschillende opdrachtgevers opeenvolgend of gelijktijdig aan de slag. Uitzendwerk biedt jou optimale flexibiliteit met de zekerheid van een goede CAO. Zaken als salaris, vakantiegeld, vakantiedagen, pensioen e.d. zijn goed en duidelijk geregeld.

 

Detachering

Er zijn verschillen tussen uitzending en detachering, maar ook veel overeenkomsten. Het belangrijkste verschil met uitzenden is dat detachering jou meer zekerheid biedt, namelijk arbeid voor een vooraf vastgesteld aantal uren binnen een bepaalde periode.

Tijdens je arbeidsovereenkomst kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers met de zekerheid van een goede CAO. Natuurlijk zijn salaris, vakantiegeld, vakantiedagen, pensioen e.d. ook goed en duidelijk geregeld.

We spreken graag met je over je wensen, je ervaring, je eisen aan een baan en uiteraard leggen we aan je uit wat wij voor je kunnen betekenen. Als je eenmaal aan het werk bent via ons kun je rekenen op een tijdige uitbetaling van jouw salaris. Afspraak is bij ons afspraak!

Heb je interesse in om bij ons aan het werk te gaan, dan kun je meteen bellen of mailen om een afspraak te maken. Natuurlijk mag je ook langskomen.

 

Inschrijving

Kom je bij ons op gesprek wil dan het volgende meebrengen,

- Rijbewijs

- Paspoort of ID-Kaart

- Bestuurderskaart

- CCV/B / Code 95 

- Bankpas

- Zorgpas

- Laatste loonstrook

- Certificaten, ADR, ATP,VC, Heftruckbewijs, etc.

Heeft u nog vragen, neem contact met ons op.