SERVICE & ADVIES

ADR Veiligheidsadviseur

Elke onderneming die boven de 1000 punten-tabel gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, of werkzaamheden uitvoert die hiermee samenhangen zoals verpakken, beladen, vullen of lossen, moet een veiligheidsadviseur benoemen volgens de WvgS en het ADR.

De veiligheidsadviseur is expert op het gebied van de voorschriften voor het transport van gevaarlijke stoffen. De veiligheidsadviseur adviseert de onderneming bij het behandelen en vervoeren van gevaarlijke stoffen en stelt een verplicht jaarverslag op. In bepaalde gevallen moet de onderneming naast het verplichte jaarverslag ook een verplicht beveiligingsplan hebben. 

In plaats van het in dienst nemen van een veiligheidsadviseur kan de onderneming ook een externe veiligheidsadviseur inhuren. Uitzendbureau A28 kan hierin voorzien. Onze veiligheidsadviseur kan u optimaal informeren en is volledig op de hoogte van de bestaande voorschriften en de komende wijzigingen in de wet- en regelgeving. Wij maken graag tijd voor u vrij om u zo goed mogelijk te informeren! 

  

Analyse digitale bestanden

Verzorgen van data analyse vanuit de digitale tachograaf met betrekking tot de rij en rusttijdenwetgeving.

Weet wat u kunt verwachten bij een bedrijfsmatig onderzoek door de overheid en ziens wijze schrijven in het kader van eventuele boetes.

 

Bel met 085-7606870 voor meer informatie over deze diensten.

Heeft u nog vragen, neem contact met ons op.
Onze site is "under construction" hierdoor is alle informatie niet of gedeeltelijk beschikbaar. We werken er hard aan om de site z.s.m. up-to-date te hebben. Hiervoor onze excuses! Heeft u vragen? Bel ons gerust!!